MenuSubmenu

Materiaal

Als lid van de USAC is het mogelijk om materiaal te huren via de MatCom. Onderstaande prijzen zijn per gebruikte dag. Je kan dus voor een hele vakantie spullen lenen en betaalt alleen voor de dagen dat je ze ook daadwerkelijk gebruikt hebt. Dit wil dus niet zeggen dat je ze daarna nog een half jaar in je kast kan laten liggen.

Mail voor reserveringen naar materiaalusac.climbing.nl. Doe dit op tijd en lever het materiaal na gebruik weer zo snel mogelijk in. Gebruik van USAC materiaal is geheel op eigen risico. Het aantal gebruikte dagen dient binnen twee weken na de afgesproken inleverdatum doorgegeven te worden via usac.climbing.nl/verhuur.

* Touwen worden enkel uitgeleend aan leden met een C2 of OV (outdoor voorklimmen) diploma, met strikte inachtneming van de "Handleiding touwverhuur". Voor friends en nuts geldt dat deze alleen aan kliminstructeurs of leden met een AK of C2 diploma worden uitgeleend. Dit zowel in verband met veiligheid als slecht gebruik, waardoor sneller slijtage optreedt van het materiaal.